Ontdek hoe realspot RENTMEESTER jou ondersteunt in jouw dagelijkse en maandelijkse taken als rentmeester 2021-09-30T19:37:50+01:00

Je hebt een portefeuille opgebouwd die zachtjes groeit. Af en toe komt er een eigendom of unit bij. Het is nog geen dagtaak maar telkens opnieuw komen er attesten bij, af en toe is er al eens een wanbetaling of maakt een huurder het te bont. Het takenpakket neemt toe en je wil met een minimum aan werk het overzicht behouden. 

De formule Rentmeester is voor jou de meest geschikte oplossing.

Organiseer jouw vastgoedinformatie overzichtelijk met realspot Rentmeester

En laat alles automatisch lopen met de PLUS versie

Steeds kosteloos opzeggen. Binnen de eerste maand opgezegd=volledig gratis.

RENTMEESTER

€ 29 / maand
PLUS-versie: + € 19 / maand

Wat zeggen gebruikers en geïnteresseerden over realspot?

Heel handig dat ik alle informatie bij me heb als ik in een appartement toekom. Zowel de financiële als de onderhoudsinformatie kan ik op mijn GSM bekijken.”

De automatische afpunting op gestructureerde mededelingen of rekeningnummer zijn echt handig. Dat bespaart met elke maand enorm veel tijd”

Heel aangenaam dat de abonnementen zo flexibel zijn. Bij de aankoop van wat extra garages kon ik gewoon van Osmium naar Goud.”

“Het overzicht met alle beschikbare koten en de “verleng” optie maken mijn verhuurbeheer echt een fluitje van een cent.”

Tony, Antwerpen

Caroline, Brugge

Eric, Wondelgem

Mark, Leuven

Reserveer jouw plek op de eerstvolgende demo

Een demo zegt meer dan alle beschrijvingen die je hier kan vinden. Op regelmatige basis kan je deelnemen aan een demo. Tijdens Corona lopen al deze demo’s via een ZOOM sessie

Op zoek naar meer info of een individuele coaching?

Geraak je er niet uit? Heb je liever individuele coaching? Op dinsdag, donderdag en zaterdag zijn we op afspraak beschikbaar via ZOOM.