Het team dat realspot ontwikkelt en ondersteunt 2021-03-05T17:47:53+01:00

Een droom blijft een droom, tot je er een actie aan koppelt.

Met K°SQUAD verleen ik al bijna 20 jaar diensten in project management voor grote bedrijven en organisaties. Om mijn pensioen wat aan te dikken, had ik besloten vastgoed te verwerven dat ik later zou kunnen verhuren. Wanneer ik na jaren zoeken het geschikte pand vond, kon ik mijn droom én visie realiseren: vastgoed verwerven en beheren.

Vastgoed beheren is uitdagend en leuk. Helaas heb ik een hekel aan administratie. Zorgen dat de documenten in orde blijven is een opdracht, zelfs betalingen kijk ik het liefst na met minimale inspanning.

Realspot is de oplossing om met minimale inspanning jouw vastgoed administratief volledig op te volgen: op PC, tablet en de smartphone. Ik gebruik realspot dagelijks voor het beheer van mijn eigen vastgoedportefeuille en ontdek waar het beter kan, wat nieuwe mogelijkheden moeten zijn en hoe de app conform blijft aan de wetgeving.

Natuurlijk doe ik niet alles zelf.

Het team

Ik heb een team samengesteld om realspot tot een succes te maken.

Rizwan en Noman zijn het ontwikkelteam. Zij nemen de technische aspecten en het ontwerp van de toepassing voor hun rekening. De hosting gebeurt in België en heeft de ondersteuning van het lokale Belgische support team van de provider.

Andreia verzorgt de marketing samen met Paul. Zij zorgen ervoor dat je onze informatie vlot kan vinden, dat je op de hoogte blijft van de opleidingen. Nieuwe gebruikers vinden ook de weg naar realspot door hun inspanningen.

En dan ben ikzelf er nog als coördinator van het geheel.

Samen met mijn ploeg heet ik jou welkom in de gebruikersgroep van realspot!

Gert Cauwenbergh

Oprichter en fervent gebruiker