Keuzehulp op nieuwe website helpt jou de juiste realspot kiezen

>Keuzehulp op nieuwe website helpt jou de juiste realspot kiezen

Realspot is een app met uitgebreide mogelijkheden. Voor elke gebruiker is er een geschikte versie. De vraag is natuurlijk; welk is de meest geschikte versie voor mijn noden en behoeften?

De gebruiker en toekomstige gebruiker krijgt natuurlijk alle informatie over de mogelijkheden van de app, verwijzingen naar de filmpjes op Youtube en de beschikbare spiekbladen en handleidingen. De opleidingskalender maakt de info compleet.

De website maakt het voor de geïnteresseerde bezoeker nog makkelijker. Op de homepage vind de surfer een kieswijzer. De kieswijzer stelt de gebruiker een aantal vragen om zo de meest geschikte formule voor te stellen waarvoor je direct een testaccount kan maken. Hiermee kan je 30 dagen lang alles zelf gratis uittesten.

Liever eerst meer uitleg? Online kan je inschrijven op een demo, of een persoonlijke afspraak boeken op een moment dat jou best schikt.

 

Bezoek de realspot website op www.realspot.eu en aarzel niet ons te volgen op facebook of linkedIN. Zo blijf je permanent op de hoogte van nieuws en aanbiedingen.

2021-01-18T20:35:59+01:00 January 18th, 2021|