Nieuwe realspot versie met betere ondersteuning voor langlopende contracten

>Nieuwe realspot versie met betere ondersteuning voor langlopende contracten

De nieuwe versie van realspot is LIVE!

Deze versie bevat verbeteringen om met langlopende contracten te werken. Een langlopend contract loopt al meerdere jaren, mogelijk al van de jaren 1990. Deze contracten volgen doorgaans een indexevolutie met een basis in 1988, 1996 of 2004.

realspot werkt nu met een basis volgens de keuze van de gebruiker.

Bij de registratie van het contract kiest de gebruiker de basis, op basis van de datum ondertekening zoekt realspot de corresponderende indexwaarde op. De gebruiker kan deze waarde ook veranderen volgens eigen inzicht.

De upload module is ook aangepast zodat je langlopende contracten in één beweging kan opladen bij de set-up van de account. De documentatie voor uploads is aangepast, en er is ook een voorbeeldbestand beschikbaar ter inspiratie.

Met realspot doe jij het!

2021-08-10T12:15:33+01:00 August 10th, 2021|